Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Jose Mourinho neagă că negociază plecarea de la AS Roma. Lusitanul a exclus discuţiile cu Real Madrid şi PSG

AS Roma Publicat pe 31 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/21214553/1/mourinho.jpg

Tehnicianul echipei AS Roma, Jose Mourinho, dorit de PSG şi Real Madrid, a declarat că în acest moment nu are contacte cu alte cluburi. Lusitanul e concentrat sută la sută pe ceea ce are de făcut cu gruparea italiană, alături de care va disputa finala Europa League.

Viitorul meu? Am vorbit cu cei doi căpitani ai echipei mele, pentru că ei m-au întrebat. Le-am dat un răspuns obiectiv. Însă este ceva ce rămâne între mine şi echipă. Ei ştiu ce voi face.

 La Inter, nu semnasem cu Real Madrid, dar totul era rezolvat. Acum, nu am niciun contact cu alte cluburi şi situaţia este diferită”, a spus Mourinho.

Jose Mourinho antrenează AS Roma din iulie 2021 şi are contract până în iunie 2024. AS Roma întâlneşte în această seară, pe Puskas Arena din Budapesta, de la ora 22.00, echipaa FC Sevilla, în finala Ligii Europa.

Jose Mourinho, aproape de un nou trofeu european

Finala Europa League, Sevilla - AS Roma, va avea loc miercuri, de la 22:00 şi va putea fi vizionată în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro

Ultimul act al celei de-a doua competiţii europene va avea loc în Budapesta, pe ”Puskas Arena”. Acolo se vor întâlni câştigătoarea din sezonul trecut al Conference League şi cea mai titrată formaţie din Europa League.

Sevilla este echipa cu cele mai multe trofee în acestă competiţie, 6 la număr, şi a eliminat nume importante în parcursul către finală. Andaluzii au trecut de PSV, Fenerbahce, Manchester United şi Juventus. Echipa spaniolă a avut un început foarte slab în campionat, unde se afla la un moment dat în partea inferioară a clasamentului, dar acum este pe poziţia 11, cu o etapă înainte de final. 

AS Roma este pe locul 6 în Serie A cu o rundă rămasă înainte de încheierea sezonului. Trupa lui Jose Mourinho se află în faţa unei mari provocări, iar portughezul ar putea să scrie din nou istorie pentru formaţia italiană, după ce sezonul trecut a reuşit să câştige primul trofeu european al romanilor, după 62 de ani de la ultimul. AS Roma le-a eliminat pe Salzburg, Real Sociedad, Feyenoord şi Leverkusen pentru a ajunge în finală.

Pe lângă miza marelui trofeu, cele două echipe mai au un motiv important pentru care îşi doresc triumful, locul asigurat în grupele Champions League. Niciuna dintre cele două formaţii nu mai are şanse să se califice în grupele celei mai importante competiţii europene. AS Roma mai poate spera doar la locul 5, care duce în grupele Europa League, iar Sevilla doar la locul 7, ce duce în calificările Conference League. 

Ultima întâlnire într-un meci oficial dintre cele două formaţii a fost în 2020, când Sevilla s-a impus cu 2-0, în ”optimile” Europa League.

Echipele probabile: 

  • Sevilla: Bounou; Navas, Bade, Gudelj, Telles; Fernando, Rakitic; Ocampos, Torres, Gil; En-Nesyri
  • Roma: Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Celik, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, El Shaarawy; Abraham

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele