Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Jurgen Klopp, critic şi autocritic la debutul lui Liverpool în noul sezon din Premier League

Liverpool Publicat de Emanoil Ursache pe 6 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20806775/1/jurgen-klopp-site-liverpool.jpg

Debutul stângaci în Premier League al lui Liverpool cu Fulham nu i-a picat deloc bine antrenorului echipei, Jurgen Klopp, care şi-a criticat în termeni duri elevii.

Klopp a calificat jocul ”cormoranilor” drept mizerabil, însă şi-a asumat şi partea sa de vină pentru rezultatul de 2-2, mult sub aşteptările unei grupări care îşi propune să se lupte la titlu cu Manchester City şi care are pretenţii şi la câştigarea Ligii Campionilor.

Nici măcar aproape nu am fost de un meci bun. Am avut atitudinea greşită, asta a fost. Am arătat câteva mostre de fotbal când eram în faţa porţii lor, dar cam atât.

Cel mai bun lucru de la acest meci este rezultatul, că am luat un punct din acest meci mizerabil. Nu am fost nici măcar aproape de potenţialul nostru, dar asta este, e vina mea, am făcut ceva greşit în ultima săptămână. Atitudinea a fost greşită de la început”, a declarat Jurgen Klopp, la finalul meciului.

Liverpool a început noul sezon din Premier League cu un semi-eşec. În direct, la Prima Sport 1, ”cormoranii” au remizat cu scorul de 2-2 pe terenul lui Fulham.

În minutul 32 al meciului, elevii lui Jurgen Klopp s-au văzut conduşi după ce Aleksandar Mitrovic a deschis scorul şi a stabilit rezultatul primei reprize.

Uruguayanul Darwin Nunez, noul jucător al lui Liverpool, a egalat pentru vicecampioana Angliei în minutul 64 al jocului.

Acelaşi Aleksandar Mitrovic, doar că în minutul 72, a transformat o lovitură de pedeapsă şi a reuşit să readucă formaţia gazdă în avantaj.

Mohamed Salah, în minutul 80, din pasa lui Darwin Nunez, a salvat un punct pentru Liverpool cu golul său şi a evitat un debut complet ratat pentru una dintre favoritele la titlu din Premier League.

  • Găsiţi VIDEO cu toate fazele importante ale meciului dintre Fulham şi Liverpool dând click aici.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele