Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Kareem Abdul-Jabbar, legendă NBA, a fost spitalizat după ce a căzut la un concert

Legendele sportului Publicat pe 17 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21426859/1/fea-kareem-abdul-jabbar.jpg

Legenda NBA, Kareem Abdul-Jabbar, a fost internat în spital cu o fractură de şold survenită în urma unei căzături în timp ce asista la un concert la Los Angeles, relatează presa internaţională.

Fostul jucător al echipei Lakers, în vârstă de 76 de ani (care a jucat pentru Los Angeles timp de 14 sezoane), a suferit o fractură de şold şi va trebui să fie operat.

Membru al Hall of Fame, "KAJ" se află în prezent în spital la UCLA, unde reprezentantul său, Deborah Morales, a declarat că starul este "profund recunoscător medicilor care au grijă de el".

Kareem Abdul-Jabbar a fost de şase ori campion NBA şi de şase ori MVP în cele 20 de sezoane petrecute în liga nord-americană de baschet. El a debutat în NBA în 1969 cu Milwaukee Bucks, pe care i-a condus la primul lor titlu NBA în 1969. Transferat la Los Angeles Lakers în 1975, unde a jucat alături de fundaşul Magic Johnson, a câştigat cinci titluri în anii 1980. S-a retras în 1989.

Timp de mai mulţi ani, Kareem-Abdul Jabbar a deţinut recordul de puncte în NBA, stabilit în 1984. Această bară mitică de 38.387 de puncte nu a fost depăşită decât în februarie 2023 de superstarul lui LeBron James de la Lakers.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri