Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Legendarul Pele va fi externat în 2-3 zile! Anunţul fiicei sale

Legendele sportului Publicat pe 9 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/20500057/1/fb-pele-1.jpg

Kely Nascimento, una dintre fiicele lui Pele, a anunţat, joi, că fostul fotbalist brazilian va fi externat din spitalul Albert Einstein din Sao Paulo în două sau trei zile.

Ea a postat pe Instagram şi o fotografie în care apare tatăl său.

“Această fotografie a fost făcut în urmă cu 10 minute, la Spitalul Einstein, unde tata a încheiat procedura care era programată de luni de zile. În două sau trei zile el se va întoarce acasă pentru a se bucura de Crăciun. Aceasta nu a fost o surpriză. Era ceva programat şi face parte din tratament.”, a notat Kely Nascimento.

Zilele trecute, presa internaţională a scris că Pele, în vârstă de 81 de ani, este din nou în spital, de această dată pentru a-şi continua tratamentul după operaţia de extirpare a unei tumori de pe colon, care a avut loc în septembrie.

La sfârşitul lunii septembrie, spitalul Albert Einstein anunţa că Pele face chimioterapie pentru tratarea tumorii care a fost detectată la un control de rutină. Operat la 4 septembrie, brazilianul a fost ţinut zece zile la teraapie intensivă, unde a mai revenit ulterior pentru scurt timp din cauza unor probleme respiratorii. Pele a fost externat la aproape o lună după operaţie.

Pe durata spitalizării, atât Pele cât şi fiica sa Kely Nascimento au postat în social media fotografii şi filmuleţe în care starul brazilian părea optimist şi bine dispus.

Edson Arantes do Nascimento (Pele) a suferit în ultimii ani mai multe probleme de sănătate.

mail-share icon Email
viewscnt