adplus-dvertising
Ultima oră
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general

"Licitaţie" între Sepsi şi Rapid pentru Denis Ciobotariu. Cine are prima şansă în cursa pentru semnătura fundaşului

CFR Cluj Publicat pe 12 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20737951/1/cio.jpg


CFR Cluj e nevoită să vândă sau să împrumute din jucători înaintea startului sezonului în care va ataca grupele Ligii Campionilor sau Europa League, iar o luptă interesantă se dă pentru semnătura lui Denis Ciobotariu (24 de ani). Stoperul e dorit atât de Sepsi OSK, cât şi de Rapid, iar covăsnenii au, momentan, întâietate în negocierile cu campioana României.
 
Cumpărat în ianuarie 2020 de la Dinamo pentru 150.000 de euro, Ciobotariu nu a reuşit să-l impresioneze pe Dan Petrescu, iar în a doua parte a campionatului 2021/2022 a fost trimis la FC Voluntari, sub formă de împrumut. Acolo, tatăl său l-a folosit în 16 meciuri, majoritatea dintre ele ca fundaş dreapta, dar ilfovenii nu s-au înscris în lupta pentru semnătura fundaşului al cărui contract cu CFR expiră în vara lui 2024.
 
Au făcut-o, însă, alte formaţii cu pretenţii de play-off în stagiunea următoare: Sepsi şi Rapid. Conform gsp.ro, ambele s-au arătat interesate de achiziţionarea fostului internaţional de tineret, dar covăsnenii au prim-planul şi luni l-ar putea prezenta oficial. Asta şi pentru că Rapid l-a luat pe Paul Iacob, de la Chindia, şi îi mai are în centrul defensivei pe veteranii Cristi Săpunaru şi Dragoş Grigore.
 
De altfel, negocierile dintre CFR, Sepsi şi Rapid au fost făcute publice în cursul zilei de duminică chiar de către conducerea campioanei ultimelor sezoane, care a admis că unii dintre jucătorii săi ar putea ajunge la aceste echipe, pentru că Dan Petrescu are un lot supraaglomerat, iar bugetul de salarii trebuie eliberat pentru a face loc altor achiziţii care să ajute cu adevărat clubul în tentativa de a prinde grupele unei cupe europene:
 
"Nu ne gândim doar la ce jucători aducem la CFR, ne gândit şi la ce jucători trebuie să cedăm. Suntem în discuţii cu Farul, cu Rapid, cu Sepsi. Aceşti jucători au câştigat campionatul şi nu are rost să îi blocăm, pentru că am transferat pe aceste poziţii", a spus fostul arbitru, duminică, la Pro Arena.

De altfel, fiul lui Liviu Ciobotariu s-a adresat Comisiei de Soluţionare a Litigiilor pentru neplata unor salarii, iar Comisia i-a dat dreptate în primă fază. CFR a făcut recurs, însă şi a doua instanţă a hotărât că dreptatea e de partea fundaşului central:
 
”Pretenţii financiare. Admite recursul. Modifică în parte Hotărârea CNSL nr. 60/23.03.2022. Obligă FC CFR 1907 Cluj SA la plata către jucătorul Ciobotariu Denis, a sumei + TVA reprezentând drepturile financiare restante, precum şi a sumei reprezentând taxa de procedură în recurs. Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii recurate. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată la data de 05.05.2022, în şedinţă nepublică”, a anunţat LPF.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele