Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | CSA Steaua – Unirea Dej 3-0. ”Militarii” s-au impus fără mari emoţii în debutul play-off-ul Ligii 2

Liga II Publicat pe 16 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21057511/1/steaua-bucuresti-fc-unirea-dej-liga-2-casa-pariurilor-7-11-2022.jpg

CSA Steaua a învins joi, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Unirea Dej, în prima etapă a play-off-ului din Liga 2.

În primul meci din play-off-ul de promovare a Ligii 2, CSA Steaua s-a impus cu corul de 3-0 în faţa echipei Unirea Dej. Gazdele au deschis scorul în minutul 41, printr-un autogol al lui Buta.

Imediat după pauză Chunchukov a majorat scorul la 2-0 cu o lovitură de cap, iar rezultatul final a fost stabilit de Trică, în minutul 73.

CSA Steaua nu are drept de promovare în acest sezon.

CSA Steaua – Unirea Dej 3-0 (Buta G. 41' (a), Chunchukovc T. 48',Trică A. 73')

Echipele de start:

  • CSA Steaua: Iancu - Drăghici, Beţa. Mihăescu, Ad. Ilie - Ad. Popa, Bărbulescu, Matei, Bodişteanu - Chunchukovc, Chipirliu
  • Rezerve: Dincă, Ciocoteală, Balgiu, Oroian, E. Pacionel, Şt. Pacionel, Enceanu, A. Trică, Kayondo
  •  
  • Unirea Dej: Răilean - Maftei, Burdeţ. Buta, Gîţ - Gătineanu, Ad. Popa - Militaru, Blaj, Al. Pop - Cocian
  • Rezerve: Chindriş, Checicheş, Roş, Şuteu, An. Pop, Frăsineanu, Bogdan, Călugăr, Fulga

Min. 90+4: Final de partidă! ”Militarii” s-au impus fără mari emoţii 

Min. 73: GOOOL marcat de CSA Steaua! Atanas Trică înscrie cu o lovitură superbă de cap şi face 3-0.

Min. 48: GOOOL marcat de CSA Steaua! Adi Popa îi centrează perfect lui Chunchukovc, care dublează avantajul echipei sale cu o lovitură de cap.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+2: Final de primă repriză!

Min. 41: GOOOL marcat de CSA Steaua! Adrian Ilie ia acţiunea pe cont propriu, iar Buta trimite în proprie poartă centrarea jucătorului ”roş-albaştrilor”.

Min. 16: Ocazie pentru ”militari”. Bărbulescu trimite un şut din afara careuşui, dar Răilean e la post şi respinge.

Min. 13: Prima ocazie a partidei îi aparţine lui CSA Steaua. Matei este găsit în careu, dar lovitura sa de cap trece pe lângă poarta ardelenilor.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Şi dacă problemele de ordin financiar afectează echipa din Ardeal, la Steaua e linişte, iar echipa poate creşte pentru sezonul viitor, atunci când, speră conducerea clubului, va obţine totuşi dreptul să lupte la promovare. 

În sezonul regular, cele două echipe s-au întâlnit la Bucureşti, iar Steaua s-a impus cu scorul de 2-0. În cealaltă întâlnire oficială din istoria celor două cluburi, în 2021, Unirea Dej câştiga pe teren propriu, cu scorul de 2-1.

De notat că Unirea Dej a fost invincibilă în ultimele cinci etape din sezonul regular, când a obţinut patru remize şi o victorie. Trupa din judeţul Cluj a încheiat sezonul regular pe poziţia a patra, cu 32 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului Steaua.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele