Ultima oră
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari

Luis Enrique, înaintea meciului cu Real Sociedad, din Liga Campionilor. ”Doar despre asta se vorbeşte. Este ca şi cum vieţile noastre ar fi în joc!”

PSG Publicat pe 11 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21489337/1/358388697-854502909365935-8909387425077087049-n.jpg

Tehnicianul formaţiei Paris Saint-Germain, Luis Enrique, a declarat, sâmbătă seară, că se vorbeşte prea mult despre dubla manşă cu Real Sociedad, din Liga Campionilor, subliniind că jucătorii săi trebuie să-şi păstreze calmul.

"În ultimele trei săptămâni, nu am vorbit decât despre Liga Campionilor... Este ca şi cum vieţile noastre ar fi în joc! Evident, ne dorim să avem o atmosferă extraordinară pe Parc des Princes (n.r. miercuri, împotriva Real Sociedad) şi ca fanii să fie la înălţime, ca întotdeauna, dar trebuie să abordăm această competiţie cu calm. Ne dorim cu adevărat să facem o figură bună, dar fără a adăuga presiune sau anxietate.

Nu e ca şi cum nu ar exista niciun viitor dacă pierdem în Liga Campionilor. Trebuie să fie o provocare interesantă, dar nu trebuie să fie presiune. Tensiunea şi entuziasmul sunt lucruri rele, aşa că trebuie să rămânem calmi. Am arătat că suntem pregătiţi şi suntem una dintre cele mai dinamice echipe din Europa. Aşa că vom profita la maxim de Liga Campionilor, în ambele manşe. Dacă adversarii noştri sunt mai puternici, îi vom aplauda. Nu putem pune prea multă presiune pe noi înşine, nu este nicio problemă, nu există presiune în acest moment. Presiunea este pentru echipele care au câştigat deja, noi suntem doar entuziasmaţi, mai mult decât oricine altcineva", a spus Luis Enrique.

Paris Saint-Germain joacă, miercuri, cu Real Sociedad, pe Parc des Princes, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor, în direct pe canalele Prima Sport.

Returul este programat la 5 martie.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele