Ultima oră
Gigi Becali a dezvăluit ce aşteptări are de la William Baeten. ”Am planuri cu el!” Gigi Becali a dezvăluit ce aşteptări are de la William Baeten. ”Am planuri cu el!”
Kyros Vassaras, distrus după comunicatul oficial dat de CCA în urma controversei de la UTA - Rapid: „El vorbeşte de spiritul jocului?” | EXCLUSIV Kyros Vassaras, distrus după comunicatul oficial dat de CCA în urma controversei de la UTA - Rapid: „El vorbeşte de spiritul jocului?” | EXCLUSIV
Adrian Porumboiu a dat verdictul în cazul fazei controversate de la UTA - Rapid: „Faza este foarte simplă!” | VIDEO EXCLUSIV Adrian Porumboiu a dat verdictul în cazul fazei controversate de la UTA - Rapid: „Faza este foarte simplă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1. Cîrjan, gol la debutul pentru ”câini” VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1. Cîrjan, gol la debutul pentru ”câini”
Carlos Alcaraz şi-a apărat titlul la Wimbledon! Nu i-a cedat niciun set lui Novak Djokovic Carlos Alcaraz şi-a apărat titlul la Wimbledon! Nu i-a cedat niciun set lui Novak Djokovic
Oferta salarială uriaşă pentru Denis Alibec. ”Salariu de 750.000 de euro” Oferta salarială uriaşă pentru Denis Alibec. ”Salariu de 750.000 de euro”

Luis "Matador" Tejada, cel mai bun marcator din istoria echipei Panama, a murit la doar 41 de ani

Legendele sportului Publicat de Vlad Militaru pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21475397/2/tejada.jpg

Luis "Matador" Tejada a murit, duminică, la vârsta de 41 de ani. Fostul atacant a fost cel mai bun marcator din toate timpurile al echipei statului Panama (43 de goluri în 108 meciuri).

Retras din activitate de doar doi ani, cel poreclit "Matador" în ţara sa natală a murit duminică, la vârsta de 41 de ani, din cauza unui stop cardiac, în timp ce juca într-un meci de veterani la periferia oraşului Panama.

Federaţia panameză de fotbal (FEPAFUT) a anunţat decesul său în cursul serii de duminică.

Convocat de 108 ori pentru ţara sa, Tejada a fost cel mai bun marcator (43 de goluri) din istoria echipei, care s-a calificat în 2018 la prima sa Cupă Mondială.

"A fost un simbol al dezvoltării fotbalului în ţara noastră. Nu te vom uita niciodată Matador", a notat FEPAFUT într-un comunicat.

 

mail-share icon Email
viewscnt