Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Marea împăcare de la Iaşi. Pancu anunţă că l-a reprimit pe Cristea la echipă. ”A fost o decizie să înţeleagă toţi de la început că toţi sunt egali în faţa mea”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 14 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19594282/1/pancu.jpg

Poli Iaşi este echipa cu cele mai multe probleme din Casa Liga 1. Probleme cu banii, probleme cu nocturna, un preşedinte care doar îşi strigă nemulţumirile dar care parcă nu face nimic. Mai nou, a apărut în interiorul clubului un conflict menit să accentueze şi mai mult toată această perioadă extrem de dificilă. Conflictul dintre atacantul Andrei Cristea şi antrenorul Daniel Pancu.

Tehnicianul a declarat că a revenit la sentimente mai bune, iar perioada tensionată se pare că a fost escaladată cu bine. Atacantul va reveni la antrenamente şi putea fi utilizat în etapa viitoare de campionat.

”A fost o decizie să înţeleagă toţi de la început că toţi sunt egali în faţa mea. Îi respect mult mai mult pe jucătorii cu carieră în spate, cu famili, cu copii acasă. Sunt mai atent cu ei, dar strict sportiv a fost o săptămână în care nu a fost fericit. Iar dacă nu eşti fericit, este bine să stai acasă, îţi revii după care vii încărcat la antrenamente, lucru pe care l-a făcut. A fost trist, foarte trist două săptămâni, dar l-a ajutat că în acel meci s-a şi accidentat. El încă nu a intrat la antrenamente. Va intra cu noi de luni” a mărturisit Pancu, la TelekomSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele