Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

Marian Rada o părăseşte pe Rapid. Destinaţia surpriză a acestuia

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 20 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19367512/1/rad.jpg

Marian Rada(60 de ani) a decis să se despartă de Rapid, club la care era antrenorul echipei U-19. Fostul fundaş giuleştean se pare că e tentat de o colaborare cu o echipă din Liga 1.

Dorinţa tehnicianului este de a merge la Poli Iaşi, urmând să fie unul din secunzii lui Mircea Rednic.

Ieşenii au o situaţie destul de delicată în clasament, fiind pe locul 5 în play-out, la doar 3 puncte distanţă de primul loc care duce în Liga 2, ocupat de FC Voluntari în prezent.

”Mircea Rednic îşi mai doreşte în staff un antrenor, mai ales în această perioadă în care se lucrează pe mai multe grupuri de lucru, iar antrenorii sunt insuficienţi pentru a acoperi toate grupele. Suntem în discuţii cu Marian Rada şi sper să ajungem la un acord cel puţin până la finalul actualului sezon”, a declarat, pentru Prosport, preşedintele executiv al clubului Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele