Ultima oră
VIDEO | Gafă de proporţii în Ţările de Jos. Crainicul stadionului echipei Roda Kerkrade a anunţat eronat promovarea clubului în primul eşalon. Suporterii au invadat terenul VIDEO | Gafă de proporţii în Ţările de Jos. Crainicul stadionului echipei Roda Kerkrade a anunţat eronat promovarea clubului în primul eşalon. Suporterii au invadat terenul
Pe cine vrea să aducă FCSB în locul lui Andrei Vlad. Portarul e pe picior de plecare în vară Pe cine vrea să aducă FCSB în locul lui Andrei Vlad. Portarul e pe picior de plecare în vară
Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare
Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii” Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii”
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită

Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa

Superliga Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20120492/1/cip-0066.jpg


Marius Constantin (36 de ani) va continua la Craiova şi din sezonul viitor. Veteranul din centrul defensivei l-a impresionat pe Mihai Rotaru prin devotamentul său, iar patronul din Bănie a decis să-i propună prelungirea înţelegerii scadente în vară, anunţă Fanatik.
 
Fostul fundaş al Rapidului a ajuns la Craiova de la Gaz Metan Mediaş, pentru 50.000 de euro, şi a avut nevoie de puţin timp pentru a se impune drept liderul unei defensive care, înaintea sosirii lui, avea mari probleme. În acest sezon, Constantin a strâns 31 de meciuri, e titular incontestabil, iar evoluţiile excelente îi vor aduce un nou contract.
 
În partida cu CFR Cluj, veteranul oltenilor a suferit o tăietură la picior încă de la jumătatea primei reprize, dar a strâns din dinţi şi a stat pe teren până la finalul meciului, când a fost transportat la spital. Puterea sa de luptă l-a impresionat pe Mihai Rotaru, care a decis, imediat, că Marius Constantin trebuie să primească o ofertă de prelungire.
 
În momentul venirii la Craiova, Constantin a primit 150.000 de euro la semnătură, dar şi un salariu de 10.000 de euro. Conform Fanatik, noul angajament va expira în vara lui 2022 şi îi va aduce experimentatului apărător central un salariu de 12.000 de euro lunar.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele