Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Marius Şumudică, dur la adresa lui Dan Petrescu. ”E necolegial ceea ce a făcut. Eu nu sunt aşa, să calc pe cadavre”

CFR Cluj Publicat pe 3 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21217381/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-1-05-2023-1.jpg

Marius Şumudică (52 de ani), antrenorul lui Al Raed, a vorbit despre perioada sa scurtă de la CFR Cluj, care i-a lăsat un gust amar.

Şumudică a antrenat-o pe CFR Cluj între iunie şi august 2021, iar perioada scurtă petrecută la formaţia ardeleană a fost din cauza ratării grupelor Champions League şi Europa League. Cu toate că CFR a reuşit să se califice în grupele Conference League şi avea 7 victorii din 7 posibile în campionat, tehnicianul a fost nevoit să plece.

Actualul antrenor al lui Al Raed a dezvăluit că CFR a fost singura echipă unde nu a reuşit să se apropie de vestiar şi crede că unul dintre motivele pentru care s-a întâmplat asta este relaţia lui Dan Petrescu cu anumiţi jucători din lotul ”feroviarilor”.

”Dacă e adevărat ce s-a întâmplat, da, e necolegial ceea ce a făcut. Dacă e adevărat ce mi-a ajuns la urechi, că era în Cluj şi că se întâlnea cu jucătorii ...

Păi dacă am vrut să intru în lift şi din el a ieşit Mara, era să-mi dea un cap în gură, ce să mai zic ... Din punctul ăsta de vedere, da (n.r. e necolegial). În rest, îl respect ca antrenor, e un antrenor bun care a avut succes. Dar dacă a făcut lucrurile astea, pentru mine e ... Eu nu sunt aşa, să calc pe cadavre.”, a spus Marius Şumudică, pentru GSP.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele