Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Marius Şumudică vrea să îl transfere pe Djokovic la Rizespor

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19917334/1/djo.jpg

Damjan Djokovic nu mai ajunge la echipa lui Dan Petrescu, Kayserispor, dar poate ajunge la cealaltă echipă din prima ligă din Turcia antrenată de un român, Marius Şumudică, Rizespor. ”Şumi” discută periodic despre transferul mijlocaşului.

Potrivit Fanatik, el vorbeşte zilnic cu Damjan Djokovic, dar a discutat şi cu oficialii clubului său, termenii pentru care ar putea să îl ”elibereze” de la CFR Cluj pe jucător. Rizespor este decisă să le ofere ardelenilor 400-500.000 de euro, pentru ca mijlocaşul să fie lăsat în Turcia.

În mod surprinzător, croatul a intrat şi în antenţia lui Marius Şumudică, care îl vrea transferat la noua sa echipă, Rizespor.

„Îl doresc pe Djokovic. Eu am dat o listă de jucători, printre care este şi el. Vom vedea unde îşi doreşte să meargă, la Rize sau la Kayserispor. Da, am vorbit cu Djokovic să îl iau la Gaziantep. Nu am vorbit despre Rize. Eu am fost primul care a vrut să îl ia. Nu am avut când să îl abordez acum pentru Rize, dar continui să fiu interesat de acest transfer. Nu ştiu amănunte financiare şi nu sunt în măsură să vi le dau, nu este problema mea.

El are impresarul lui, discută cu cele două cluburi. Poate pleacă vineri cu mine! Dacă el alege să meargă la Kayseri, asta este. Acum nu o să fac o luptă cu Dan Petrescu. Eu nu pot să îi doresc decât multă baftă în continuare. Dacă îşi doreşte să meargă la Rize, va călători vineri cu mine spre Rize”, a spus Marius Şumudică, la Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele