Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

Mărturie cutremurătoare! Patrice Evra a fost abuzat sexual în copilărie

Legendele sportului Publicat pe 23 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/20440140/1/evra.jpg

Patrice Evra, fostul jucător al naţionalei Franţei şi al echipei Manchester United, a declarat vineri că a fost victima abuzurilor sexuale când era adolescent. Într-un interviu acordat The Times cu ocazia publicării autobiografiei sale, Patrice Evra, acum în vârstă de 40 de ani, a spus că a fost victima acestui abuz când avea 13 ani şi încă era la şcoală.

El a adăugat că a fost mult mai dificil să-i dezvăluie faptele mamei sale decât să le amintească în autobiografia sa sau în interviuri. ”Desigur, a fost foarte şocată”, a spus el pentru cotidianul britanic. ”A fost un moment dificil pentru mine şi încă nu le-am spus unor fraţi şi prieteni apropiaţi”, a adăugat el.

Fostul fundaş, născut în Dakar, a declarat că a decis să facă publică această chestiune pentru a ajuta alţi copii care ar putea fi într-o situaţie similară. "Nu încerc să îi fac pe oameni să aibă milă, este o situaţie dificilă”, a spus el. "O mamă nu se aşteaptă să audă astfel de lucruri de la propriul copil. I-am spus abia acum când am 40 de ani. A fost un mare şoc pentru ea, cu multă furie. Nu trebuie să-l pui în cartea ta, este privat, Patrice, mi-a spus ea. Dar i-am spus că nu este vorba despre mine, ci despre ceilalţi copii şi ea mi-a răspuns că e în regulă, că a înţeles".

Fostul jucător a precizat că nu a depus plângere împotriva atacatorului său care, a spus el, era unul dintre profesorii săi. "Primul lucru pe care mi l-a spus mama a fost: ”Dacă nu o faci, o voi face. Dacă mai este în viaţă, o să-l ucid”. Dar l-am îngropat atât de adânc în mine, încât nu m-am gândit să depun o plângere".
 
Evra a adăugat că atunci când avea 24 de ani şi juca pentru Monaco, a primit un apel de la poliţie cu privire la presupusul său atacator, dar nu a putut spune ce i s-a întâmplat. "Să trăiesc cu asta este unul dintre cele mai mari regrete ale mele, pentru că aş fi putut ajuta atât de mulţi oameni”, a precizat el.

 

mail-share icon Email
viewscnt