Ultima oră
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”
Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste
"U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele atipice emise de cele două rivale "U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele atipice emise de cele două rivale
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos Dayro Moreno "rupe norii" şi la 38 de ani! Fostul atacant de la FCSB, aproape să doboare un record spectaculos
Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern

Măsurile luate de Poli Iaşi după ce a pierdut la 'masa verde' meciul cu Viitorul. Cine a greşit

Poli Iași Publicat de Andrei Ionascu pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19576499/1/awa.jpg

Poli Iaşi a decis să sancţioneze un angajat al clubului, după ce instalaţia de nocturnă a arenei 'Emil Alexandrescu' s-a defectat. Echipa ieşeană a pierdut la 'masa verde' meciul cu Viitorul, din etapa a 9-a a Ligii 1.

Partida dintre Poli Iaşi şi Viitorul a fost suspendată în minutul 55, după ce nocturna nu a mai funcţionat. Iniţial, partida a început cu o întârziere de aproape o oră din cauza problemelor la instalaţia de iluminat.

Poli Iaşi conducea cu 2-1, după reuşitele lui Zajmovic (51') şi Onea (54'), dar FRF a decis că Viitorul va câştiga meciul cu 3-0 la 'masa verde'.

"În urma efectuării anchetei interne după defectarea instalaţiei de iluminat artificial a Stadionului Emil Alexandrescu, eveniment ce a condus la pierderea la masa verde a meciului cu FC Viitorul, conducerea executivă a CSM Politehnica Iaşi a stabilit sancţionarea domnului Virgil Grierosu cu avertisment scris şi penalitate financiară în cuantum de 10% din salariu pe o perioadă de trei luni, conform legislaţiei în vigoare", se arată într-un comunicat.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19576499/2/nocturna-iasi.jpg

"Considerăm că şi CSM Politehnica are partea sa de vină pentru evenimentul nefericit de la meciul cu Viitorul. Chiar dacă este singurul angajat al clubului pe partea de administrare a bazei sportive din Copou şi nu are în fişa postului sarcini privind întreţinerea şi funcţionarea instalaţiei de iluminat, domnul Virgil Grierosu ar fi trebuit să reacţioneze imediat ce nocturna a prezentat primele deficienţe de funcţionare, în preziua jocului. Ne dorim să nu se mai repete astfel de cazuri, iar echipa noastră să beneficieze, cu adevărat, de avantajul terenului propriu", a declarat Ciprian Paraschiv, preşedintele executiv al CSM Politehnica Iaşi.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele