Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

Meciul Hansa Rostock - Hamburger SV, întrerupt din cauza unor maşinuţe cu fumigene care au intrat pe teren

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 17 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21496179/1/masinute.png

Meciul din Bundesliga 2 dintre Hansa Rostock şi Hamburger SV a fost întrerupt, sâmbătă, din cauza unor maşinuţe cu fumigene care au intrat pe teren, relatează BBC.

Două maşinuţe au intrat pe teren în minutul 10, degajând fum albastru şi alb.

După o scurtă întrerupere, stewarzii au dat cu piciorul maşinilor înainte de a le îndepărta pentru ca jocul să poată fi reluat. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Scene similare au avut loc în toată Germania, în semn de protest faţă de o propunere de vânzare a unei participaţii la drepturile de joc din Bundesliga unui investitor de capital privat.

Patru din cele cinci meciuri din Bundesliga de sâmbătă au fost întrerupte de proteste, fanii aruncând monede de ciocolată şi bile pe teren.

Protestele sunt un răspuns la un plan al DFL, grupul de cluburi germane care organizează Bundesliga, de a vinde o cotă de 8% din viitoarele drepturi TV în schimbul unei infuzii de capital pentru a ajuta la comercializarea şi promovarea campionatului în întreaga lume.

Propunerea a fost aprobată de o majoritate de două treimi din cluburile germane în decembrie, deşi grupurile de suporteri au cerut un alt vot.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt