Ultima oră
VIDEO | ”Mi-aş dori să-i cer scuze acelui suporter”. Paul Iacob, afectat de reacţia de la finalul meciului cu Universitatea Craiova VIDEO | ”Mi-aş dori să-i cer scuze acelui suporter”. Paul Iacob, afectat de reacţia de la finalul meciului cu Universitatea Craiova
VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă” VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă”
VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie
Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor
Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin

Milioane de euro puse pe masă pentru semnătura lui Marius Şumudică

Alte campionate externe Publicat pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21553227/1/profimedia-0841660619.jpg

Marius Şumudică nu duce lipsă de oferte după despărţirea de Gaziantep.

După ce a spus, în urmă cu doar câteva săptămâni, că a fost contactat de Petrolul şi FC Voluntari, tehnicianul a dezvăluit că a primit o nouă ofertă. Marius Şumudică a spus că a fost din nou contactat de formaţia ploieşteană, dar nu şi-a schimbat decizia şi nu va merge le Petrolul.

Ofertă de milioane pentru Marius Şumudică

Fosta formaţie a lui Laurenţiu Reghecampf, Al-Tai, ar fi dispuşi să plătească milioane de euro pentru semnătura lui Marius Şumudică.

„Şumudică are ofertă de la echipa la care a fost antrenor Reghecampf (n.r.- Al-Tai)! Eu aşa ştiu”

„Are mai multe (n.r.- oferte). Sunt convins!” , au anunţat cei de la Digi Sport.

Dacă mutare se va finaliza, Marius Şumudică ar putea avea un salariu de 1,2 milioane de euro pe an la Al-Tai.

Al-Tai este penultima echipă din Arabia Saudită şi se află la două puncte deasupra liniei „roşii”.

Marius Şumudică a antrenat anterior formaţii din Golf, inclusiv Al-Shaab (Emiratele Arabe Unite), Al-Shabab (de două ori) şi Al-Raed (Arabia Saudită).

Explicaţia lui Marius Şumudică după plecarea de la Gaziantep

Şumudică a dezvăluit că decizia de a pleca a fost luată de el şi a explicat motivul pentru care a renunţat la Gaziantep, formaţie pe care a preluat-o în septembrie 2023.

„Eu luasem decizia dinainte, după ce se întâmplase săptămâna trecută, cu toate atacurile din presă de aici.

Eu luasem decizia să întrerup colaborarea. Erau nişte probleme. Am un acord cu acest club, ţin foarte mult la el. A fost destul de greu, am luat echipa după şase etape cu zero puncte, am reuşit să fac 28 de puncte.

Am crezut că acum este momentul. Simţeam că ceva nu mergea în direcţia corectă. După ce s-a întâmplat săptămâna trecută, am luat decizia”, a spus Şumudică, pentru Digi Sport.

Antrenorul a explicat şi ce nemulţumiri a avut la Gaziantep.

„Şi la acea decizie, nu mă simţeam eu Şumudică. Nu eram eu. Nici pregătirea de iarnă nu a existat. Am găsit şi o echipă descumpănită.

Turcia e un campionat foarte greu, punctele le faci extrem de greu. La Galata, am pierdut în minutul 90+1. Nu mai contează, acum sunt lucruri care ţin de trecut.

Chiar mă simt uşurat. Las echipa la un punct de primul loc de salvare.

Plec cu un bilanţ ok pentru o echipă din subsolul clasamentului. Dacă se face un clasament doar cu mine antrenor, noi suntem salvaţi de pe locul 14. Eu am simţit şi o ostilitate din partea presei, şi asta a fost”, a adăugat antrenorul.

 

mail-share icon Email
viewscnt