Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

NEWS ALERT | Gigi Becali s-a hotărât! Decizia luată de patronul FCSB-ului în cazul jucătorului care a greşit cu Farul

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21005422/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

Billel Omrani are şanse mari să joace în partida contra CFR-ului de duminică, chiar dacă Gigi Becali l-a considerat vinovat la golul de 2-2 dat de Farul, în duelul din etapa trecută.

  • CFR Cluj – FCSB, partidă din runda a 24-a a SuperLigii României, e LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 21:00. În ultimul meci direct, de pe Arena Naţională, ardelenii s-au impus la limită, 1-0, în decembrie anul trecut.

Gigi Becali l-a iertat pe atacant pentru autogolul din ultimul meci şi Omrani se află în lotul care va face deplasarea la Cluj. Patronul ”roş-albaştrilor” a recunoscut că francezul nu trebuia introdus în meciul contra echipei antrenate de Hagi, asumându-şi greşeala, dar nu l-a putut lăsa în afara lotului, având în vedere că a marcat golul victoriei împotriva lui Hermannstadt, meci ce s-a încheiat 1-0.

Omrani are şanse mari să şi joace împotriva fostei sale echipe, dar rămâne de văzut dacă va fi titular sau va intra de pe banca de rezerve, informează digisport.ro. Aceeaşi sursă a dezvăluit că atacantul a avut probleme cu stomacul în ultima săptămână, dar va fi apt de joc.

Gigi Becali vinde un jucător, chiar înainte de derby-ul cu CFR Cluj!

Gigi Becali a luat o nouă decizie surprinzătoare şi a vândut un jucător, chiar înainte de derby-ul cu CFR Cluj. Cei de la ProSport scriu că Malcom Edjouma este în Ungaria deja şi va semna cu Ferencvaros.

Francezul a fost aproape în această vară să ajungă la un alt club ungar, Mol Fehervar.

Sursa mai sus citată scrie că FCSB va încasa pentru acest transfer suma de 1.2 milioane de euro, rămâne de văzut cum va gestiona Mihai Pintilii partida cu campioana en-titre, în contextul în care a pierdut un om de bază în zona mediană.

”A venit vremea să mai şi vând, nu doar să cumpăr. Sunt în negocieri cu Mol Vidi. Ei au venit la Botoşani, dar se aşteptau să joace titular şi le-am transmis că nu fac echipa în funcţie de vânzarea jucătorilor. Păi suntem talcioc? Facem fotbal, FCSB e echipă puternică, trebuie să câştige campionatul”, a declarat recent Becali, despre Edjouma

Mijlocaşul este cotat de Transfermarkt la suma de 1.2 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele