Ultima oră
Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie
David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri
VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren” Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren”
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV

NEWS ALERT | Jose Mourinho, dat afară de la AS Roma! Înfrângerea cu Milan i-a fost fatală

AS Roma Publicat de Tudor Moisa pe 16 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/21462413/1/fb-as-roma-mourinho.jpg

Jose Mourinho a fost dat afară de la AS Roma, după o săptămână de coşmar. Anunţul a fost făcut de clubul italian pe reţelele de socializare.

Înfrângerea cu Lazio din Cupa Italiei, scor 1-0, a fost urmată de cea cu AC Milan, scor 3-1, iar acestea i-au fost fatale antrenorului. Cu Mourinho pe bancă, Roma a adunat doar 29 de puncte în actuala stagiune de Serie A, echipa clasându-se pe locul 9.

The Special One nu mai reuşeşte să se ridice la nivelul la care a fost în trecut. De la plecarea de la Real Madrid, din 2013, Jose Mourinho a fost demis de la toate cluburile unde a activat: Chelsea, Manchester United, Tottenham şi AS Roma.

În urma acestei demiteri, Mourinho are şanse importante să preia naţionala Braziliei, cu care a fost în tratative în trecut.

De-a lungul carierei, tehnicianul le-a antrenat pe Benfica, Uniao de Leiria, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham şi AS Roma.

Jose Mourinho are în palmares două trofee Champions League, cucerite cu Porto şi Inter, la care se mai adaugă o Cupă UEFA (cu Porto), un trofeu Europa League (cu Manchestr United) şi un triumf în Conference League (cu Roma).

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele