Ultima oră
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR
VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine” VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare

”Nu avem cum să evităm retrogradarea”. Resemnare la un club din Liga 2

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21407436/1/progresul.jpg

Progresul Spartac termină anul pe ultimul loc, cu un singur punct marcat. Situaţia formaţiei este extrem de complicată.

Antrenorul Andrei Erimia a fost sincer după meciul de la Slatina, pierdut cu 1-0. Acesta consideră inevitabilă retrogradarea.

Nu avem cum să evităm retrogradarea, avem un singur punct, mai sunt puţine etape, iar diferenţa este foarte mare. În plus, nu avem susţinerea necesară să facem ceva schimbări radicale în iarnă şi oricum ar fi foarte, foarte dificil.

Dacă ne uităm în clasament, e greu să găseşti aspecte pozitive, te poţi gândi cu regret la faptul că am acceptat să jucăm în Liga a II-a, dar nu cred că puteam refuza.

Este adevărat că a fost o conjuctură specială faţă de toate celelalte echipe, nu am avut o pregătire împreună, nu am putut să luăm jucători, cu atât mai mult cu cât resursele noastre sunt limitate. A fost foarte, foarte greu să structurăm o echipă, însă vom lua ceea ce este bun din experienţa aceasta, pentru că uneori astfel de situaţii te unesc.

De asemenea, consider, chiar dacă poate mi se pare doar mie, că am fi meritat mai mult, inclusiv astăzi. Avem nu ştiu câte meciuri pierdute la un singur gol diferenţă, ceea ce înseamnă că suntem tot timpul aproape, dar niciodată nu reuşim”, a declarat Andrei Erimia, citat de News Flux.

Rezultate înregistrate în partidele disputate, sâmbătă, în etapa a XV-a, ultima din acest an, a Ligii a II-a:

Metaloglobus Bucureşti – CS Tunari  3-3

FC Unirea Dej – CS Mioveni  0-1

CSM Alexandria – Viitorul Pandurii  0-1

CSM Slatina – Progresul Spartac  1-0

Unirea Slobozia – Ceahlăul Piatra Neamţ 2-1

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele