Ultima oră
Recomandări ale Ministerului de Interne pentru spectatorii români de la JO Recomandări ale Ministerului de Interne pentru spectatorii români de la JO
Destinaţie nouă pentru Alexandru Buziuc, fostul atacant al celor de la FCSB Destinaţie nouă pentru Alexandru Buziuc, fostul atacant al celor de la FCSB
Oficiali români delegaţi la semifinala Italia - Spania de la EURO U19 Oficiali români delegaţi la semifinala Italia - Spania de la EURO U19
Gimnastul Andrei Muntean, primul antrenament pe podiumul de competiţie din Arena Bercy Gimnastul Andrei Muntean, primul antrenament pe podiumul de competiţie din Arena Bercy
NEWS ALERT | Mihai Stoichiţă a anunţat decizia Comisiei Tehnice! Antrenorul care va fi ofertat de FRF NEWS ALERT | Mihai Stoichiţă a anunţat decizia Comisiei Tehnice! Antrenorul care va fi ofertat de FRF
Timişoara va găzdui o competiţie de Pangration, unul din cele mai vechi sporturi din lume Timişoara va găzdui o competiţie de Pangration, unul din cele mai vechi sporturi din lume

Nu e Adi Mutu! Antrenorul aflat în pole-position pentru a prelua naţionala României

Echipa nationala Publicat pe 10 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21662654/1/antrenament-romania-euro-2008-10-06-2008.jpg

Edi Iordănescu ar putea să nu continue la naţională. După ce România a fost eliminată de Olanda la EURO, scor 0-3, selecţionerul a făcut mai multe declaraţii din care reiese că nu îşi va prelungi contractul.

Edi Iordănescu a punctat că familia are nevoie de el, iar acum Anghel Iordănescu a explicat ce a vrut fiul său să spună.

Se pare că Luca, fiul lui Edi, a avut de suferit din cauza comentariilor negative pe care le-a auzit la adresa tatălui său, iar acesta ar fi motivul pentru care selecţionerul se gândeşte foarte serios să renunţe la naţionala României.

În acest context, o întâlnire între Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, şi Edi Iordănescu ar urma să aibă loc zilele următoare.

Deşi în ultimul timp au apărut mai multe informaţii conform cărora Adrian Mutu ar fi varinta principală pentru postul de selecţioner, se pare că un alt antrenor se află în pole-postion pentru a prelua naţionala României.

Cristi Chivu este favorit pentru a veni pe banca României, notează Digi Sport. Varianta ideală la care Răzvan Burleanu visează este ca Mircea Lucescu să ocupe postul de director tehnic, mai scrie sursa citată.

Cristi Chivu este în acest moment fără un angajament, după ce s-a despărţit de echipa U19 a celor de la Inter, dar se gândeşte la ofertele pe care le are. Cristi Chivu ar fi dorit de o echipă din Italia, dar şi de Ajax.

Fostul căpitan a antrenat, începând cu 2018, mai multe grupe de juniori la formaţia italiană: U14, U17, U18 şi U19.

În vârstă de 43 de ani, Cristi Chivu s-a retras în 2014, după ce a fost legitimat ca jucător la Reşiţa, Universitatea Craiova, Ajax, AS Roma şi Inter.

  • 75 de selecţii şi 3 goluri marcate sunt cifrele lui Chivu la naţionala României, pentru care a debutat în 1999, iar ultima partidă a bifat-o în 2013.
  •  
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri