Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Messi pleacă de la PSG! UPDATE: Reacţia argentinianului şi comunicatul clubului

PSG Publicat pe 3 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21215843/1/facebook-psg-messi.jpg

UPDATE: Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, sâmbătă, că după două sezoane petrecute la echipa din capitala Franţei, “aventura dintre Leo Messi şi PSG” se va sfârşi la finalul sezonului 2022/2023.

Clubul îi mulţumeşte călduros septuplului Balon de Aur, câştigător sub culorile roşu şi albastru al uneei Supercupe a Franţei şi al titlului în Franţa de două ori”, se arată pe site-ul grupării franceze.

Le mulţumesc clubului, oraşului Paris şi locuitorilor săi pentru aceşti doi ani. Le doresc toate cele bune”, a declarat Messi.

PSG dispută ultimul meci din acest sezon de la ora 22.00, pe teren propriu, cu echipa Clermont, în direct la Prima Sport 3 şi www.primaplay.ro!


Argentinianul Lionel Messi va juca ultimul meci pentru Paris Saint-Germain, sâmbătă, împotriva echipei Clermont, a anunţat tehnicianul Christophe Galtier, potrivit Reuters.

“Am avut privilegiul de a-l antrena pe cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Acesta va fi ultimul său meci pe Parc des Princes şi sper că va avea parte de o  primire călduroasă”, a spus Galtier.

UPDATE: Messi a oferit prima reacţie după ce s-a anunţat faptul că nu va mai continua la PSG:

Sunt foarte fericit că am fost capabil să reprezint PSG. Mi-a plăcut să joc aici, cu această echipă, cu asemenea jucători. Vreau să mulţumesc clubului pentru această experienţă minunată”. A transmis campionul mondial cu Argentina.


Messi, care a înscris 21 de goluri şi a reuşit 20 de assisturi pentru PSG în acest sezon, a semnat cu gruparea franceză un contract pe doi ani în 2021. El a câştigat cu PSG titul în Franţa în 2022 şi 2023, şi Supercupa Franţei în 2022.

Viitorul lui Messi la PSG a făcut obiectul speculaţiilor în ultima perioadă. O sursă apropiată argentinianului a declarat pentru Reuters că fotbalistul a primit o ofertă de la clubul saudit Al-Hilal pentru sezonul viitor. Alte posibile destinaţii pentru starul argentinian ar fi FC Barcelona şi Inter Miami.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele