Ultima oră
Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas” Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas”
”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova ”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova
Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”
Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste

Nu şi-a revenit din şoc. Pancu a explicat cum a vede meciul pierdut la ”masa verde” cu Viitorul, după aproape 24 de ore. "Am luat o pastilă de somn până la urmă, dar mai mult de trei ore nu am reuşit”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 2 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19572947/1/pancu.jpg

Daniel Pancu şi-a arătat dezamăgirea după ce meciul Poli Iaşi – FC Viitorul  a fost oprit de arbitrul Horia Mladinovici, în minutul 54, pentru că nocturna s-a stins fix când moldovenii au marcat şi au întors scorul de la 0-1 la 2-1.

Tehnicianul moldovenilor a declarat că nopatea de după meci a fost una de coşmar, în care a putut dormi doar cu pastile. Acesta a făcut şi un anunţ neaşteptat, conducerea va oferi prime jucătorilor.

"Am luat o pastilă de somn până la urmă, dar mai mult de trei ore nu am reuşit. E frustrant pentru că eram în avantaj. Revenisem bine, după o primă repriză slabă, poate cea mai slabă din acest campionat.

Mai era de jucat mult, cert e că eram echipa care controla jocul şi erau şanse mari să fim noi echipa câştigătoare. Nu e vorba de demisie, pentru că sunt un lider prin definiţie, sunt născut aşa şi  sunt ultimul care părăseşte o corabie. Atât că strigătele mele nu au legătură cu ce s-a întâmplat aseară.

Acum, nu va fi uşor să motivez jucătorii la nesfârşit ştiind că sunt neplătiţi. Poate că de ruşinea pe care o au faţă de mine, de respectul pe care mi-l arată nu au avut reacţii vizavi de acest subiect, dar nu ştiu cât o să pot să-i mai motivez.

Acum, a fost o mişcare inteligentă din partea conducerii. Cei din conducere au anunţat că jucătorii vor încasa o primă de joc ca şi când ar fi fost o victorie. Salutăm această decizie. Jucătorii au fost foarte mulţumiţi de acest aspect" , a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele