Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

"O victorie ne aduce liniştea". Dan Petrescu, discurs optimist înaintea meciului cu Rapid

CFR Cluj Publicat pe 15 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20776536/1/cfr-cluj-pyunik-erevan-turul-1-preliminar-champions-league-13-07-2022.jpg


Dan Petrescu vede în meciul cu Rapid (sâmbătă, de la 21:30, live pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro) oportunitatea perfectă pentru ca CFR să-şi regăsească moralul după eliminarea din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.
 
Antrenorul CFR-ului a aflat abia vineri despre transferul de cinci milioane de euro al lui Rareş Ilie la Nice şi se aşteaptă ca Victor Angelescu şi Dan Şucu să reinvestească banii în club şi să ridice, astfel, pretenţiile din jurul echipei. Conştient că debutul va fi unul dificil, Petrescu aşteaptă o partidă grea, dar de pe urma căreia speră că va da uitării eşecul cu Pyunik Erevan:
 
"Mă gândesc numai la meciul cu Rapid, pentru că sunt conştient că numai o victorie poate să aducă liniştea. Orice e antrenor la CFR Cluj e mereu sub presiune, că e Dan Petrescu sau Mourinho.
 
Sincer, acum cinci minute mi s-a spus că Rapid a vândut un jucător cu 5 milioane de euro (n.red - Rareş Ilie, la Nice). Dar dacă au câştigat banii ăia, atunci sigur îi vor investi în jucători.
 
Clubul are şi un nou investitor, iar Rapid e un club de tradiţie şi sigur îşi doreşte măcar play-off-ul. Presiunea e şi la ei mare. Anul trecut au fost foarte aproape de play-off.
 
Am avut în sezonul trecut două meciuri grele cu Rapid, unul l-am pierdut şi unul l-am câştigat. Aşa că va fi un meci deschis. E clar că moralul lor e puţin mai bun decât al nostru, dar sunt convins că jucătorii care vor intra mâine vor da tot ce au mai bun ca să câştige.
 
Indiferent de rezultat, eu am mare încredere în acest grup. Sunt convins că noi vom ajunge unde ne dorim, în grupele Conference League şi vom câştiga campionatul. Sunt convins de asta cu acest lot de jucători", a spus Petrescu, vineri, când a prefaţat partida contra giuleştenilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele