Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

OFICIAL | Serge Gnabry a semnat prelungirea cu Bayern Munchen

Bayern Munchen Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20777556/1/gnabry.jpg

Bayern Munchen a anunţat oficial că Serge Gnabry (27 de ani) şi-a prelungit contractul, care expira în vara anului viitor.

Bavarezii au făcut două anunţuri importante sâmbătă, plecarea lui Robert Lewandowski la Barcelona şi prelungirea înţelegerii cu mijlocaşul german, Serge Gnabry. Acesta a semnat un contract valabil până în vara lui 2026. 

Neamţul a fost ofertat de mai multe cluburi din Premier League, dar chiar dacă a fost la un moment dat tentat să revină în campionatul Angliei a decis să rămână la Bayern, echipa la care a gustat din plin succesul. Conform Daily Mail, de Gnabry au fost interesate Chelsea, Arsenal şi ambele echipe din Manchester, care au oferit 35 de milioane de lire sterline în schimbul germanului.   

”Am reflectat mult la ceea ce îmi doresc pentru următorii ani şi, în cele din urmă, am ajuns la concluzia că vreau să rămân aici, la Bayern, pentru a câştiga noi trofee, pentru a cuceri Liga Campionilor – dar de data aceasta in fata fanilor noştri. Îmi doresc să trăiesc toate momentele mari ale carierei mele aici, nu în altă parte!” a declarat Gnabry pentru site-ul oficial al lui Bayern.

  • Serge Gnabry este din 2017 la Bayern Munchen şi a adunat 171 de partide, în care a marcat 64 de goluri şi a oferit 40 de assist-uri.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele