Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi

AS Roma Publicat de Tudor Moisa pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/21562794/1/rossi.jpg

Gruparea AS Roma l-a confirmat pe Daniele De Rossi în funcţia de antrenor şi după actualul sezon.

"După ce ne-am întâlnit miercuri după-amiază cu Daniele De Rossi, suntem încântaţi să anunţăm că acesta va continua ca antrenor şi după sezonul 2023-2024", au anunţat joi Dan şi Ryan Friedkin.

Proprietarii AS Roma au continuat: "De când a preluat echipa, el a avut un impact pozitiv asupra clubului şi a continuat să îşi scrie istoria extraordinară cu Roma". Cu toate acestea, durata noului său contract nu a fost precizat.

De Rossi, în vârstă de 40 de ani, fost star al AS Roma, unde şi-a petrecut aproape întreaga carieră (2001-2019), a preluat în ianuarie de la José Mourinho, cu un contract care expira la finalul sezonului. La vremea respectivă, clubul se afla pe locul 9 în Serie A.

În prezent, echipa se află pe locul 5 şi este pe cale să se califice în Liga Campionilor din sezonul următor, iar Italia va obţine un loc 5 în Liga Campionilor datorită coeficientului UEFA pentru acest sezon.

Sub conducerea lui De Rossi - care anterior a antrenat doar SPAL (2022-2023) - Roma a câştigat opt din cele unsprezece meciuri de campionat.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele