Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

Oscar Williams, noul campion naţional al României la curse virtuale pe circuit

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19384192/1/will.png

Britanicul Oscar Williams a câştigat Campionatul Naţional de Raliuri al României desfăşurat în mediul virtual, după ce şi-a conservat cu brio avansul pe care-l avea în clasamentul general înainte de  ultima etapă, care s-a disputat pe circuitul Motorpark.

Williams a terminat pe locul 2 prima cursă în spatele învingătorului Mihai Şuteanu, însă în a doua alergare a avut ceva probleme, fiind nevoit să se mulţumească doar cu locul 12, astfel avansul la general a fost serios diminuat, dar nu suficient cât să piardă titlul.

În clasamentul general, Oscar Williams a acumulat 194 de puncte, urmat de Dragoş Simion cu 189 de puncte. Podiumul a fost completat de Leo Borlovan, cu 155 de puncte. De menţionat ar fi faptul că jucătorul de tenis Florin Mergea a participat cu succes în acest sezon, încheiând pe un excelent loc 4 la general.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele