Ultima oră
VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat
In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP
Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei
VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat
O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie
FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări” FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări”

Patrick Mahones, MVP-ul Super Bowl: "Este începutul unei dinastii"

Legendele sportului Publicat pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21490293/1/mahones.jpg

Patrick Mahomes, fundaşul echipei Kansas City Chiefs, câştigătoare a Super Bowl-ului de duminică împotriva formaţiei San Francisco, a afirmat că acest al treilea succes din ultimii cinci ani reprezintă începutul unei dinastii. Mahones a fost desemnat MVP-ul Super Bowl.

"Prin ce am trecut, ce am înfruntat, ce am depăşit anul acesta... Băieţii nu au renunţat niciodată şi nu au cedat. Vreau să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta. El ne-a testat şi ne-a făcut mai buni. Sunt mândru de băieţii mei. Să lupţi, să rămâi concentrat şi să continui să crezi, aceasta este cheia. Nu ştii niciodată cum vor decurge lucrurile.

Este incredibil, legendar. Este începutul unei dinastii. Dar nu am terminat încă. Suntem o echipă tânără. Nu avem nicio intenţie să ne oprim aici, vom continua pe această cale.

Vom sărbători în seara asta şi apoi la paradă. Dar, după aceea, voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a juca din nou în acest meci anul viitor şi voi încerca să câştigăm three-peat (n.r - trei titluri la rând, o performanţă care nu a fost niciodată atinsă în istoria Super Bowl)", a declarat Mahones.

Kansas City Chiefs a învins cu 25-22 echipa San Francisco 49ers, pe Allegiant Stadium, în Las Vegas, şi a câştigat pentru a treia oară Super Bowl în ultimii cinci ani.

Chiefs au jucat în patru din ultimele cinci Super Bowl-uri şi au devenit prima echipă care a câştigat două titluri consecutive, după Patriots, care a reuşit acest lucru în sezoanele 2003 şi 2004.

La doar 28 de ani, Patrick Mahomes a devenit al şaselea quarterback din istoria NFL care a câştigat cel puţin trei Super Bowl-uri, în timp ce Andy Reid a devenit al cincilea antrenor care a câştigat trei sau mai multe, potrivit BBC.


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri