Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Prima lovitură dată de Dan Petrescu la CFR! Patronul a făcut anunţul: ”Este de departe cel mai bun mijlocaş din România!”

CFR Cluj Publicat pe 20 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21598474/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-05-05-2024-1.jpg

Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a impresionat la început la CFR, dar ”s-a stins” pe parcurs. El a avut acte de indisciplină în ultma perioadă, iar CFR nu îl mai dorea pe jucător. Cristi Balaj a anunţat că fotbalistul nu va mai juca din sezonul următor în Gruia. 

Totuşi, după revenirea lui Dan Petrescu, lucrurile s-au schimbat, iar CFR este interesat în continuare de serviciile mijlocaşului. Antrenorul este cel care îl doreşte pe fotbalist, iar Neluţu Varga a anunţat că a fost semnată prelungirea. 

Mai mult decât atât, patronul de la CFR l-a numit pe jucător cel mai bun mijlocaş din campionatul nostru. 

”Este de departe cel mai bun mijlocaş din România!”

”Am făcut primul transfer şi este unul formidabil. Am bătut palma cu Tachtsidis pentru prelungirea contractului. Un an plus o opţiune pentru încă un an. Este un jucător care şi-a arătat calităţile şi care va fi definitoriu, va fi unul dintre stâlpii lui Dan Petrescu pentru a câştiga sezonul viitor titlul de campioană.

Deci Tachtsidis va mai sta, sperăm noi, încă doi ani la CFR Cluj. Este un transfer de mare valoare, spun transfer pentru că la un moment dat discuţiile erau altele. Tachtsidis este de departe cel mai bun mijlocaş din România. Ne-am dorit să rămână, Dan Petrescu şi-a dorit să rămână şi am bătut palma”, a spus Neluţu Varga, potrivit Fanatik.

Ce spune în aprilie fostul preşedinte de la CFR

”Nu va continua. S-au întâmplat multe, iar CFR Cluj are nevoie de jucători care ştiu să strângă rândurile în momentele grele, care ştiu să sufere”, a declarat Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele