Ultima oră
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”
Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United
”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii ”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii

Prima reacţie a Soranei Cîrstea, după ce s-a calificat în finala turneului WTA de la Istanbul. ”Sunt condiţii dificile, este foarte frig”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20137782/1/cir.jpg

Sorana Cîrstea, locul 67 mondial, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului de categorie WTA 250 de la Istanbul.

Românca a învins-o în semifinale pe sportiva ucraineană Marta Kostiuk, locul 85 WTA, scor 6-4, 6-4.

"Sunt foarte fericită să ajung în prima finală din acest an. Sunt condiţii dificile, este foarte frig, iar Marta a jucat foarte bine. Sunt mândră pentru această victorie şi sunt foarte bucuroasă că voi juca în finală", a declarat Cîrstea, la finalul partidei.

În ultimul act, românca o va întâlni pe sportiva belgiană Elise Mertens, locul 17 WTA şi favorită principală.

Câştigătoarea turneului va obţine 29.200 de dolari şi 280 de puncte, iar învinsa din finală va primi 16.398 de dolari şi 180 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele