Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Prima TV, lider absolut de audienţă cu partida România - Belarus pe toate targeturile

Special Publicat de Daian Cutu pe 29 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21080395/1/rom.jpg

Victorie pentru România, victorie în audienţe pentru Prima TV. Televiziunea din portofoliul Clever Media a fost lider absolut de audienţă cu România – Belarus. Meciul difuzat de Prima TV a fost cel mai urmărit program pe intervalul de difuzare atât la nivel urban cât şi naţional. La nivel urban, în rândul publicului masculin,  audienţa a fost  de 2.7  ori mai mare decât următorul clasat, Antena 1.

Românii iubesc Naţionala de fotbal! În meciul pentru calificarea la EURO 2024, 1, 3 milioane de milioane de români au trăit intens, minut de minut, in fata televizorului pe Prima TV.

Potrivit datelor Kantar Media, pe publicul comercial, urban, 18 +, Prima TV a înregistrat 9,3% rating şi o cotă de piaţă de 22 %. Pe publicul naţional, 21-59, PrimaTV a avut 7,3% rating şi 19,9 cotă de piaţă.  

În următorii 3 ani, Prima TV susţine Naţionala şi are o superofertă pentru telespectatori: 20 de meciuri ale echipei naţionale vor fi pe Prima TV şi primaplay.ro. Printre acestea, preliminariile UEFA Euro 2024 şi FIFA World Cup 2026 si meciuri din UEFA Nations League!  

Naţionala joacă la Prima TV!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele