Ultima oră
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

Primele 4 transferuri pe care Mourinho vrea să le facă la AS Roma. Un campion european, doi atacanţi şi un mijlocaş sunt pe lista ”Specialului”

AS Roma Publicat pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/20185013/1/mourinho.jpg

Numit antrenor la AS Roma, Jose Mourinho se pregăteşte să facă primele transferuri la echipa din capiatala Italiei. Portughezul vrea să aducă un conaţional, pe portarul Rui Patricio (33 de ani), campion european cu Portugalia în 2016, care în momentul de faţă evoluează în Premier League, la Wolves.

Deşi mai are contract cu gruparea din Anglia încă un an, până în 2022, Rui Patricio este tentat să plece la AS Roma, pentru un contract net superior din punct de vedere financiar, chiar dacă din punct de vedere sportiv, Wolves este mai interesantă.

Pe lista de transferuri a lui Mourinho s-ar mai regăsi, potrivit presei din Italia, pentru moment, Francisco Trincao (atacant de 21 de ani, în acest moment la Barcelona) şi Pablo Sarabia (mijlocaş de 29 de ani, în acest moment la PSG).

Cei de la Corriere dello Sport scriu că AS Roma l-ar putea aduce în această vară şi pe atacantul de 27 de ani Andrea Belotti, de la AC Torino. Fotbalistul este cotat la suma de 40 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele