Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Problemele continuă pentru Paulo Dybala. De ce nu este încă apt de joc starul lui Juventus

Juventus Publicat de Daian Cutu pe 8 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19385270/1/dybala.jpg

Paulo Dybala încă are probleme, după ce a fost testat de 4 ori pozitiv. Prima dată s-a întâmplat pe 21 martie, când a ieşit pozitiv alături de iubita sa, care însă a depăşit mult mai uşor temutul virus. Pentru fotbalist a fost nevoie de încă o lună şi ceva pentru a fi refăcut.

Totuşi, cumplita boală încă lasă urme adânci, starul argentinian a declarat în cadrul unui eveniment de Fifa 20 cu scop caritabil faptul că încă nu se simte pregătit în totalitate să revină pe teren.

”Am avut coronavirus, dar acum mă simt mult mai bine. Încă nu sunt 100%, dar sunt destul de bine. Am reînceput să ne antrenăm şi fotbalul se va întoarce astfel că în curând voi putea face ceea ce iubesc cel mai mult”, a spus Dybala.

Juventus revine pe 20 iunie, cu turul semifinalelor Cupei Italiei, contra celor de la AC Milan, urmând ca pe 22 iunie să reia campionatul, contra celor de la Bologna.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele