Ultima oră
VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”
”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid ”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid
Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă

Promovarea scrimei în şcoli, un proiect european lansat în România de către Şcoala de Antrenori ”Ioan Kunst Ghermănescu”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20334567/1/stire-scrima.jpg

Scrima este unul dintre sporturile care a adus numeroase bucurii în ultimele decenii la competiţiile internaţionale. Pentru a menţine tradiţia, Şcoala de Antrenori „Ioan Kunst Ghermănescu” din Bucureşti a lansat proiectul “Sport Fencing for coaches (SF coaches)”.

Proiectul are o anvergură internaţională, iar prima întâlnire s-a derulat în perioada 24-26 iulie. Proiectul este finanţat în cadrul programului Erasmus+ Sport, cod 622353-EPP-1-2020-1-RO-SPO-SSCP.

Principalul scop al proiectului este de a promova scrima la nivel şcolar în rândul copiilor, dar şi organizarea unor sesiuni de pregătire pentru profesori de educaţie fizică cu scopul de învăţa elementele de bază ale scrimei, care să le permită predarea acestui sport în cadrul activităţilor extracurriculare.

În cadrul primei întâlniri de la Bucureşti a fost stabilită structura a trei ghiduri educaţionale, pentru copii, părinţi şi antrenori/profesori, care vor fi dezvoltate în acest proiect “Sport Fencing for coaches (SF coaches)”.

Proiectul va fi implementat pe o perioadă de doi ani în parteneriat cu instituţii din trei ţări. La acest proiect european participă Asociaţia Şcoala de Antrenori „Ioan Kunst Ghermănescu” (România), ACS Excalibur (România), Club de Esgrima Granollers (Spania) şi SCO Escrime Angers (Franţa).

mail-share icon Email
viewscnt