Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

PSG şi-a găsit fundaş lateral. Cel ales este un fotbalist de la Arsenal

PSG Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19384166/1/bell.jpg

Campioana din Ligue 1 caută soluţii pentru întărirea zonei defensive, iar pentru asta vor să îl aducă din vară pe Hector Bellerin, de la Arsenal.

Bellerin (25 de ani) evoluează pentru ”tunari” din anul 2011, când a fost adus de la academia de tineret a Barcelonei, pentru ca mai apoi în 2014 să fie dat sub formă de împrumut la Watford, unde a impresionat şi astfel a fost readus la echipă londoneză, unde s-a impus ca şi titular.

Dacă îl vor ceda pe Bellerin, ar fi a doua pierdere majoră din defensivă din această vară, după cea a lui David Luiz, brazilianul nu a anunţat la echipă pleacă, dar e sigur că nu va mai rămâne la echipa antrenată de Arteta.

Bellerin este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 32 de milioane de euro, dar în cazul unui transfer, şeicii care conduc PSG vor trebui să scoată din conturi mai mult ca sigur o sumă mult mai mare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele