Ultima oră
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami
Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV
Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV

Quartararo, victorie clară în Marele Premiu al Andalusiei. Rossi, podium după mai bine de un an de ”secetă”

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 26 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19432289/1/qua.png

Fabio Quartararo (Yamaha Petronas) a câştigat Marele Premiu al Andalusiei, disputat pe circuitul de la Jerez. Pentru francez a fost a doua victorie a sezonului, din tot atâtea curse disputate.

Pilotul Yamaha a profitat de avantajul pole-positionul, a pornit impecabil şi s-a distanţat pe măsură ce tururile au trecut, fără ezitare. Pe locul secund s-a clasat Maverick Vinales (Yamaha), care a profitat de abandonul lui Francesco Bagnaia, căruia i-a cedat motorul, într-un moment în care se părea că pilotul Ducati are a doua treaptă a podiumului asigurată.

Valentino Rossi (Yamaha) a terminat pe 3. Legendarul pilot a reuşit la 41 de ani să încheie pe podium, după mai bine de un an de pauză.

La Moto 2 a triumfat Enea Bastianini (Italia), urmat de Luca Marini (Italia) şi de Marco Bezzecchi (Italia).

La Moto 3, victoria i-a revenit lui Tatsuki Suzuki (Japonia), urmat de John McPhee (Marea Britanie) şi de Celestino Vietti (Italia).

Următoarea etapă va fi peste două săptămâni, în Cehia, pe circuitul de la Brno.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele