Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Rapid e gata să dea lovitura după plecarea lui Rareş Ilie. Giuleştenii vor un jucător de bază de la CFR Cluj

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20778473/1/rapid-vrea-sa-l-transfere-pe-yuri-matias-de-la-cfr-cluj-2-scaled.jpg

Rapid vrea să se întărească, după ce l-au vândut pe Rareş Ilie la OGC Nice, pentru 5 milioane de euro. Giuleştenii vor să investească banii primiţi de la francezi şi îşi doresc un jucător de bază de la CFR Cluj.

Adi Mutu şi-l doreşte pe Yuri Matias, fostul jucător a lui Gaz Metan Mediaş, care a marcat unicul gol al partidei CFR Cluj - Rapid. Orange Sport a dezvăluit că oficialii echipei giuleştene vor încerca să îl transfer pe brazilian în acestă vară.

Ardelenii l-au cumpărat cu 100.000 de euro de la Gaz Metan Mediaş şi sunt şanse mici să îl cedeze pe Yuri, având în vedere că Dan Petrescu se bazează pe el şi în acest sezon. În cazul în care s-ar realiza mutarea acesta ar fi al treilea jucător luat de Rapid, de la campioana României în această vară, după Valentin Costache şi Florin Ştefan.

Cum a ajuns Yuri la CFR 

Yuri Matias a fost transferat de CFR, de la Mediaş, în schimbul a 100.000 de euro, pe 13 februarie 2021. Acum brazilianul este cotat de site-ul Transfermarkt.com la un milion de euro, după ce a avut prestaţii bune în cele 16 meciuri jucate pentru clujeni. El a mai evoluat la Tractor, Coimbra şi America-PE.

  • Şase goluri şi o pasă decisivă a reuşit Yuri la Gaz Metan Mediaş în cele 49 de partide jucate pentru ei.
  • A câştigat campionatul în România, cu CFR Cluj în sezonul 2021 - 2022
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele