Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

Răsturnare de situaţie! Edi Iordănescu nu a confirmat aducerea lui Arlauskis. ”Vedem dacă se va materiliza acest transfer”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20031234/1/edi-bun.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Argeş, scor 5-0, în etapa cu numărul 25 din Liga 1, în direct pe Look Sport. Este cel mai clar succes pentru CFR în acest sezon. Antrenorul Edi Iordănescu s-a declarat încântat de progresul echipei sale în 2021, atât din punct de vedere ofensiv, cât şi defensiv.

La finalul partidei, Edi Iordănescu nu a dat foarte multe detalii despre situaţia la Arlauskis. Deşi nu a confirmat transferul lituanianului, tehnicianul a punctat faptul că are avea nevoie de el, pentru ca ardelenii să aibă trei portari valoroşi în lot.

"Arlauskis e un portar extrem de valoros, a făcut performanţă pentru CFR. Focusul meu a fost total pentru joc. Acordaţi-mi puţin timp şi vedem dacă se va face acest transfer. Vedem dacă se va materiliza acest transfer. Vom avea 3 portari extrem de valoroşi! "Pufi" (n.r. - Bălgrădean) a avut o perioadă foarte bună", a spus Edi Iordănescu, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele