Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor

Răzvan Marin, la prima victorie a carierei în Serie A. VIDEO | Cagliari, spectacol cu Torino

Video Publicat pe 18 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19517885/3/rw.jpg


Cagliari, cu Răzvan Marin integralist, a obţinut, duminică, prima victorie a noului sezon din Serie A, 3-2 pe terenul celor de la Torino.
 
Piemontezii au lovit încă din start, prin golgheterul Belotti, din penalty, dar până la pauză Joao Pedro (minutul 12) şi Simeone (minutul 19) l-au adus pe Di Francesco în avantaj. Acelaşi Belotti, cu a doua dublă consecutivă, a făcut 2-2 în minutul 49, dar ultimul cuvânt i-a aparţinut fiului lui Simeone, care, în minutul 73, a împins cu noroc mingea în poartă pentru 3-2.

 
Cu victoria de la Torino, Cagliari ajunge la patru puncte, pe locul 12, şi are a doua cea mai slabă apărare din Serie A 2020/2021, cu zece goluri, unul mai puţin încasat decât Crotone. Torino e penultma, fără succes şi golaveraj 4-8 din trei meciuri.
 
Tot de la ora 16:00, Fiorentina a remizat la Spezia, 2-2.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele