Ultima oră
Fundaşul dorit de Gigi Becali a fost ofertat de Adrian Mititelu. ”Impresarul vrea sute de mii la semnătură” Fundaşul dorit de Gigi Becali a fost ofertat de Adrian Mititelu. ”Impresarul vrea sute de mii la semnătură”
Liverpool şi-a numit noul director sportiv Liverpool şi-a numit noul director sportiv
Olandezul Quincy Promes este judecat pentru import de cocaină Olandezul Quincy Promes este judecat pentru import de cocaină
B.J. Callaghan, numit selecţioner interimar al SUA B.J. Callaghan, numit selecţioner interimar al SUA
FCU Craiova are planuri mari. ”Acest club va ajunge în cupele europene în scurtă vreme” + oficialul oltenilor dezamăgit după meciul cu Voluntari FCU Craiova are planuri mari. ”Acest club va ajunge în cupele europene în scurtă vreme” + oficialul oltenilor dezamăgit după meciul cu Voluntari
Sorana Cîrstea, marcată de probleme medicale la Roland Garros. ”Abia am putut să stau în picioare” Sorana Cîrstea, marcată de probleme medicale la Roland Garros. ”Abia am putut să stau în picioare”

Roger Schmidt, posibil antrenor la Benfica din sezonul viitor

Primeira Liga Publicat pe 27 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38115/20687274/1/rs.jpg


Următorul antrenor al echiipei Benfica, sfertfinalista Ligii Campionilor în acest sezon, va fi cel mai probabil tehnicianul german Roger Schmidt, care conduce PSV Eindhoven din 2020.
 
Cotidianul A Bola a dezvăluit o notă adresată Comisiei Pieţelor şi Valorilor Mobiliare în care clubul de la Lisabona „confirmă că a ajuns la un acord cu Roger Schmidt pentru a-şi asuma comanda tehnică a echipei din sezonul viitor. Negocierile cu antrenorul german continuă în vederea finalizării contractului care nu a fost încă oficializat. »
 
Clauzele contractului nu au fost avansate, dar A Bola crede că antrenorul în vârstă de 55 de ani va semna un contract valabil două sezoane cu opţiune suplimentară.
mail-share icon Email
viewscnt

Primeira Liga

Ultimele articole Toate articolele