adplus-dvertising
Ultima oră
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc
VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi” VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi”
VIDEO ǀ ”E o situaţie dificilă, dar n-avem ce face”. Adi Mutu a comentat suspendarea lui Săpunaru. Ce a spus despre jocul cu Afumaţi VIDEO ǀ ”E o situaţie dificilă, dar n-avem ce face”. Adi Mutu a comentat suspendarea lui Săpunaru. Ce a spus despre jocul cu Afumaţi
VIDEO EXCLUSIV ǀ Dezvăluirea lui Adrian Mititelu despre transferul lui Juan Bauza: "Mi-au cerut preţul!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Dezvăluirea lui Adrian Mititelu despre transferul lui Juan Bauza: "Mi-au cerut preţul!”

Roger Schmidt, posibil antrenor la Benfica din sezonul viitor

Primeira Liga Publicat pe 27 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38115/20687274/1/rs.jpg


Următorul antrenor al echiipei Benfica, sfertfinalista Ligii Campionilor în acest sezon, va fi cel mai probabil tehnicianul german Roger Schmidt, care conduce PSV Eindhoven din 2020.
 
Cotidianul A Bola a dezvăluit o notă adresată Comisiei Pieţelor şi Valorilor Mobiliare în care clubul de la Lisabona „confirmă că a ajuns la un acord cu Roger Schmidt pentru a-şi asuma comanda tehnică a echipei din sezonul viitor. Negocierile cu antrenorul german continuă în vederea finalizării contractului care nu a fost încă oficializat. »
 
Clauzele contractului nu au fost avansate, dar A Bola crede că antrenorul în vârstă de 55 de ani va semna un contract valabil două sezoane cu opţiune suplimentară.
mail-share icon Email
viewscnt

Primeira Liga

Ultimele articole Toate articolele