Ultima oră
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”
”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid ”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid

Ruben Albes a făcut o radiografie a fotbalului autohton. ”Cred că sunt jucători care ar putea juca în liga a doua din Spania”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 8 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19445481/1/albes.jpg

Ruben Albes este antrenorul revelaţie al acestui final de campionat. Adus la insistenţele Aneimaria Prodan, ibericul a impresionat la Hermannstadt, pe care a reuşit să o ducă până pe locul secund în play-out, deşi în momentul în care i-a preluat pe ardeleni, aceştia erau foarte aproape de retrogradare.

Albes crede că sunt câţiva jucători care ar putea evolua la un nivel ridicat în Spania, fără însă a le dezvălui identitatea.

”Cred că sunt jucători care ar putea juca în liga a doua din Spania, câţiva chiar în Primera Division, dar nu voi spune cine!

Aici în România există jucători de mare talent, au dribling, au pasa decisivă, capacitatea de a dezechilibra adversarul,” a declarat spaniolul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele