Ultima oră
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului
Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League
OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului” OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului”
Simona Halep a primit wild card la un turneu important Simona Halep a primit wild card la un turneu important

S-a stabilit cel mai bun jucător al stagiunii din Serie A. Nici Ciro Immobile şi nici Cristiano Ronaldo nu au câştigat

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 4 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19441310/1/cagliari-juventus.jpg

De curând s-a tras cortina peste sezonul 2019-2020 din Serie A, iar cum este normal, la scurt timp a venit momentul stabilirii laureaţilor.

Cel mai bun jucător a fost declarat în mod surprinzător Paulo Dybala, de la Juventus, care l-a devansat pe coechipierul său, Cristiano Ronaldo. ”Bătrâna doamnă” a avut aşa cum era normal cei mai mulţi premianţi, fiind şi campioană.

Portarul Wojciech Szczesny, de la Juve a fost cel mai bun jucător pe postul său. Titlul pentru cel mai bun tânăr jucător a fost acontat de suedezul Dejan Kulusevski, care a evoluat la Parma, fiind cedat sub formă de împrumut de campioana din acest sezon.

Olandezul Stefan De Vrij de la Inter a primit premiul pentru cel mai bun fundaş al sezonului 2019-2020, iar Papu Gomez, a fost desemnat cel mai bun mijlocaş, de la revelaţia Atalanta, care a terminat pe ultima treaptă a podiumului.

Cel mai bun atacant a fost Ciro Immobile, de la Lazio, care a fost şi ”gheata de aur” a anului, cu 36 de goluri în campionat, egalând recordul all-time într-un sezon, deţinut de Gonzalo Higuain.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele