Ultima oră
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”
Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United
”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii ”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii

Simona Halep i-a găsit înlocuitor rapid lui Artemon Apostu. Revenire surpriză în staff-ul numărului 3 WTA

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20166844/4/hale-4.jpg

Antrenorul Artemon Apostu-Efremov a declarat că nu mai colaborează cu jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA. Fostul lider mondial va lucra în continuare cu australianul Darren Cahill.

La nici 24 de ore, Halep (29 de de ani) i-a găsit lui Artemon înlocuitor. Este vorba despre Daniel Dobre, care se află la al doilea mandat alături de jucătoarea din Constanţa.

În decembrie 2019, Artemon Apostu-Efremov a fost cooptat în echipa Simonei Halep, în locul lui Daniel Dobre. Apostu-Efremov a lucrat anterior cu Irina Begu.

Halep a mai renunţat la un vechi colaborator, preparatorul fizic Teo Cercel, la începutul anului trecut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele