Ultima oră
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4
Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen

”Sunt oameni din comunitate care ajută cu sume mici”. O formaţie din Liga 2 schimbă forma de organizare pentru a putea promova

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 21 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21393766/1/liga-2.png

CSC Şelimbăr este revelaţia primei părţi de sezon din Liga 2. Formaţia sibiană conduce în clasament, iar accesul în play-off pare doar o formalitate.

Totuşi, Şelimbăr nu poate promova în actuala stagiune, datorită formei de organizare. Conducerea vrea să rezolve această situaţia, pentru ca echipa antrenată de Claudiu Niculescu să aibă dreptul de a accede în Superliga, din sezonul 2024-2025.

Principala problemă în acest moment este atragerea de fonduri din surse private (n.r. sponsorizări).

Am început demersurile pentru schimbarea formei de organizare, dar vom ţine cont şi de decizia Comitetului Executiv cu privire la cluburile din SuperLiga. Ne transformăm într-un SA (n.r. – societate pe acţiuni), lucrăm mult şi la partea asta, chiar am discutat să preluăm modelul Voluntari.

Normal, vrem aceste lucruri, dar trebuie să ţinem cont şi de contextul economic. Se schimbă de la lună la lună cuantumul finanţărilor în sport şi nu prevăd un viitor bun pentru ce urmează în sportul românesc. Este foarte greu, fie că eşti de drept public, fie că eşti de drept privat.

Noi nu avem sponsori mici, dar sunt oameni din comunitate care ajută cu sume mici. Eu mă bucur că vin alături de noi, sunt paşi mici, dar este foarte greu. Mai ales acum, cu Legea Sponsorizărilor modificată. E foarte greu să vină lumea şi să sponsorizeze sportul şi fotbalul”, a spus Cornel Stănilă, pentru Sport Total FM.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele