Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

"U", copia fidelă a CFR-ului. Comunicatele atipice emise de cele două rivale

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21582219/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-as-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-21-12-2023-1.jpg

"U" Cluj a emis un comunicat, luni, după ce s-a vehiculat că Ioan Ovidiu Sabău va fi schimbat la sfârşitul sezonului.

Marius Şumudică şi Laurenţiu Reghecampf sunt cei doi antrenori despre care s-a scris că ar putea să îl înlocuiască pe Sabău. Mai mult decât atât, tehnicianul Universităţii a spus, cu subiect şi predicat, că este convins că s-a discutat deja cu Şumudică.

În comunicatul emis de "U" Cluj apare o expresie interesantă: ”Recentele “informaţii” legate de schimbarea antrenorului principal, furnizate “pe surse” de diverşi oameni “de fotbal”,  au ca scop destabilizarea clubului”.

Astfel, eu vin cu o întrebare pentru clubul Universitatea Cluj. Declaraţiile oferite de Ioan Ovidiu Sabău au şi ele scopul de a ”destabiliza clubul”? Sau ele în ce categorie intră?

Comunicatul emis de ”U” Cluj aduce aminte de cel postat de CFR Cluj, în urmă cu doar câteva luni, pe reţelele de socializare. Atunci, Neluţu Varga a ieşit în presă şi a spus, cu subiect şi predicat, că va începe o revoluţie în Gruia, în cazul în care CFR nu va câştiga ultimele patru meciuri din 2023.

După ce ştirea a apărut în presă, clubul CFR Cluj a emis un comunicat în care a folosit exact aceeaşi expresie şi şi-a asigurat fanii că Mandorlini şi jucătorii au tot sprinjinul conducerii. Totuşi, timpul a arătat că acele informaţii menite să ”destabilizeze clubul” au fost adevărate. Mai mult decât atât, după ce Mandorlini a fost demis, Neluţu Varga a oferit noi informaţii menite să ”destabilizeze clubul”. Concret, finanţatorul din Gruia a declarat că s-a decis să îl demită pe Mandorlini încă de dinaintea meciului cu ”U” Cluj, din finalul anului 2023.

Rămâne de văzut, în următoarele săptămâni, dacă aceste informaţii menite să ”destabilizeze clubul” se vor dovedi, din nou, adevărate. Oricum, este destul de aberant faptul că informaţiile apărute în presă sunt catalogate drept menite să ”destabilizeze”, în contextul în care persoane din cluburile ”destabilizate” au confirmat zvonurile.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele