Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Unul din cele mai titrate cluburi din Ligue 1 a tăiat drastic salariile

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19363687/1/monaco.jpg

Campionatul Franţei a fost suspendat definitiv din cauza pandemiei de Coronavirus, iar cluburile au serioase probleme financiare.

Un exemplu este AS Monaco care a reuşit să ajungă la un acord cu jucătorii privind plata salariilor. În primă fază clubul din Principat şi-a dorit tăierea totală a salariilor pe luna aprilie, cu plata acestora dacă echipa ar fi primit bani de la UEFA, ca urmare a unei calificări într-o cupă europeană. Acest lucru nu s-a realizat, deoarece închiderea forţată de sezon a prins clubul pe locul 9, la doar un punct de ultimul loc care ar fi dus în Europa League.

Date fiind noile aspecte, clubul a stabilit cu fotbaliştii că aceştia să primească 50% din salariile restante acum, iar restul de 50% în luna iunie. De asemenea, cei care se află la final de contract vor primi doar jumătate din sumele datorate.

Csesc Fabregas, cel mai titrat jucător al echipei a decis să renunţe la patru salarii pe care AS Monaco trebuia să i le achite. Suma se învărte la aproximativ 2,3 milioane de euro, bani cu care formaţia va plăti angajaţii din administraţie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele