Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

UPDATE ǀ Pele a revenit la terapie intensivă! Spitalul din Sao Paulo a anunţat cu ce se confruntă legenda

Legendele sportului Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/20398894/1/pele.jpg

Update: Legendarul fotbalist Pelé, 80 de ani, a fost transferat pentru scurt timp la terapie intensivă, după ce a acuzat probleme respiratorii, a anunţat spitalul Einstein din Sao Paulo, unde este internat fostul jucător.

"După probleme respiratorii, el a fost transferat la terapie intensivă cu titlu preventiv şi, după ce a fost stabilizat, a fost plasat la îngrijire semiintensivă", a anunţat spitalul.
 

Ştirea iniţială: Problemele de sănătate continuă să îl afecteze pe Pele (80 de ani), deşi legendarul fotbalist brazilian a anunţat recent că a ieşit de la terapie intensivă.

Potrivit publicaţiei Dailymail, Pele a ajuns din nou la spital, la terapie intensivă, iar clinica din Sao Paulo nu a furnizat încă detalii despre situaţia medicală a brazilianului în urma noii internări a acestuia.

Legendarul Pele a postat, în urmă cu câteva zile, în social media un mesaj prin care le-a mulţumit tuturor celor care i-au transmis mesaje de susţinere după ce a ajuns la spital, el precizând că a ieşit de la terapie intensivă şi că pe zi ce trece este tot mai fericit.

Prieteni, acesta este un mesaj pentru fiecare dintre voi. Să nu credeţi nicio clipă că nu am citit miile de mesaje de afecţiune pe care le-am primit aici. Vă mulţumesc mult tuturor celor care v-aţi rupt un minut din zi pentru a-mi transmite energie pozitivă. Iubire, iubire şi iubire!

Deja am ieşit de la terapie intensivă şi sunt în camera mea. Sunt pe zi ce trece mai fericit, cu dispoziţie să joc 90 de minute, dar şi prelungiri. Vom fi împreună curând!”, a fost mesajul lui Pele în urmă cu câteva zile .

Pele, în vârstă de 80 de ani, a fost operat sâptămâna trecută pentru o tumoră la colon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri