Ultima oră
Guardiola şi-ar putea prelungi contractul cu Manchester City Guardiola şi-ar putea prelungi contractul cu Manchester City
Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle cu cel mai bun timp al calificărilor Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle cu cel mai bun timp al calificărilor
Prima medalie de aur de la Jocurile Olimpice, obţinută de China, în concursul de tir Prima medalie de aur de la Jocurile Olimpice, obţinută de China, în concursul de tir
Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea s-au calificat în semifinalele probei de dublu vâsle masculin Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea s-au calificat în semifinalele probei de dublu vâsle masculin
Andrei Muntean a evoluat în calificările olimpice de la paralele Andrei Muntean a evoluat în calificările olimpice de la paralele
LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini” LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini”

Vestea pe care o aşteaptă fanii vine din Liga 2. Clubul are drept de promovare: ”Forma de organizare e schimbată. Va deveni echipă privată!”

Liga II Publicat pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21546262/1/csa-steaua-bucuresti-corvinul-hunedoara-liga-2-casa-pariurilor-30-11-2023.jpg

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, marţi seara, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. 

Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap în ultimul minut, 90+2. 

Corvinul este în mare formă în acest sezon, dar din păcate, nu va putea promova la finalul sezonului, deoarece nu este echipă privată, iar o schimbare în organizarea clubului trebuie făcută, pentru că acest lucru să fie posibil. 

După partida contra CFR-ului, impresarul Bogdan Apostu a anunţat că s-a rezolvat problema dreptului la promovare, iar din sezonul viitor, Corvinul se va bate pentru un loc în Superligă. 

”Forma de organizare e schimbată. Va deveni echipă privată!”

”Deja demersurile necesare s-au încheiat, forma de organizare e schimbată. Corvinul va avea drept de promovare în sezonul viitor. Corvinul nu va deveni o echipă privată, se va schimba doar forma de organizare, va rămâne echipa municipalităţii.

E o aberaţie. Voluntari, Mioveni nu sunt echipe private, doar au alte forme de organizare”, a spus Bogdan Apostu, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele