Ultima oră
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie
La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”

VIDEO | Al-Ettifaq - Al-Hilal 0-2. Liderul din Arabia Saudită a ajuns la 24 de victorii consecutive

Arabia Saudita Publicat pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40169/21505214/1/profimedia-0849558737.jpg

Al-Hilal s-a impus cu 2-0 în faţa lui Al-Ettifaq, într-un meci din etapa 21 a Saudi Pro League, şi a obţinut a 24-a victorie consecutivă în meciurile oficiale.

  • Partidele din Saudi Pro League se văd pe canalele Prima Sport

Al-Hilal a deschis scorul în prima parte a jocului prin Milinkovic-Savic, în minutul 39, după ce a fost servit de Ruben Neves. Al Dawsari a dublat avantajul oaspeţilor în minutul 45+5 şi a stabilit scorul final al partidei.

Liderul din Arabia Saudită a ajuns la 24 de victorii consecutive în meciurile oficiale şi s-a distanţat la 7 puncte de ocupanta locului 2, Al Nassr.

mail-share icon Email
viewscnt

Arabia Saudita

Ultimele articole Toate articolele