Ultima oră
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0. Gazdele s-au impus la limită şi şi-au asigurat prima poziţie în play-off-ul Ligii 2 VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0. Gazdele s-au impus la limită şi şi-au asigurat prima poziţie în play-off-ul Ligii 2
Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”
Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid
A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca
Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”

Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”

VIDEO | ANDREI MARC POVESTEŞTE CUM A AJUNS LA FCSB. „AM FOST SURPRINS”

Superliga Publicat pe 10 aug 2019
mail-share icon Email

Andrei Marc este surpriza de ultima oră apărută în lotul vicecampioanei. Fostul dinamovist a povestit înaintea meciului cu FC Voluntari cum a ajuns la FCSB.

„Mă bucur că am semnat cu Steaua, pentru mine e un pas important în carieră şi vreau să-mi îndeplinesc obiectivele şi să joc cât mai bine”, a spus fotbalistul. Acesta a lăsat de înţeles că a fost surprins de oferta din partea echipei lui Gigi Becali. „ Aseară m-a sunat domnul Cristi Tănase, preşedintele de la Chiajna. Nu făceam parte oricum din lotul Concordiei pentru meciul de astăzi cu Rapid, aşa că stăteam acasă, relaxat. Şi m-a surprins acest telefon”, a mai spus Andrei Marc.

FCSB întâlneşte duminică, de la ora 21.00, pe teren propriu, pe FC Voluntari, într-un meci din cadrul etapei a cincea a Ligii 1. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Look PLUS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele